Bart

Het mooiste aan werken bij Sterk vind ik het gevoel van waardering en de vrijheid die je krijgt. Je hebt het gevoel dat het werk dat je maakt en de inzet die je levert gewaardeerd wordt. Ook het vertrouwen dat ik heb gekregen om zo snel met allerlei verschillende machines naar een werk gestuurd te worden is fijn. Iets wat ik bij een eerdere werkgever ook had maar niet verwacht had dat ergens anders ook nog weer te krijgen. Maar niets is minder waar. Tenslotte is de manier van communiceren met de uitvoering (of hogerop) ook fijn, alles is mogelijk in overleg.

Dit werk geeft mij veel vrijheid. Buiten krijg je na de overdracht min of meer de vrije hand om je eigen werk te maken. Dat samen met het werken met mooie machines en fijne collega’s maakt iedere dag weer anders en leuk. En het allermooiste blijft het toch als een werk af is, je achterom kijkt en met een trots gevoel kan zeggen dit hebben we toch weer mooi gemaakt.

Ik zou iemand die bij Sterk wil komen werken vooral mee willen geven dat het een bedrijf is waar je enorm gewaardeerd wordt en je nog een persoon/collega bent en geen nummertje. Iets wat tegenwoordig steeds minder te vinden is. Dit samen met het uitdagende werk en de collega’s maakt het een mooi bedrijf om voor te werken.”